Lamborghini Aventador veda etmeye hazırlanıyor

Lamborghini, özel bir şeyler hazırlıyor. İtalyan üretici paylaştığı bir görsel ile dikkatleri 7 Temmuz tarihine çekti. Görselde fazla bir detay bulunmuyor ancak Lamborghini Aventador yine özel bir versiyonla karşımıza çıkacak gibi görünüyor. Hatta Aventador’un son versiyonu ile karşı karşıya olabiliriz.

“Zamansız olmak zaman alır”

İtalyan markanın V12 motorlu süper otomobili uzun zamandır hayatımızda. Bu süreçte Aventador’un birçok farklı versiyonunu görme fırsatı yakalamıştık ancak bu son olabilir. Lamborghini tarafından yapılan paylaşımda ise “Zamansız olmak zaman alır” ifadeleri kullanıldı.

Gelen tüm dedikoduların ardından yapılan bu paylaşım ile birlikte Aventador’un son versiyonunun artık çok yakın olduğunu söyleyebiliriz. Daha önce çekilen casus görüntülerinde de Aventador’un gizemli bir versiyonu ile karşılaşmıştık. Hatta iddialara göre bu model Lamborghini Aventador S Jota olarak adlandırılacak.

Söylentiye göre bu özel versiyon Aventador SVJ‘nin sahip olduğu 770 beygirin üzerine bir 10 beygir daha ekleyecek. Eğer iddialar doğru ise özel versiyon şimdiye kadarki üretilen en güçlü Aventador olmaya aday.

Mart ayında Lamborghini, yıl sonuna kadar iki V12 tabanlı modeli piyasaya sürme sözü vermişti. Paylaşılan fotoğrafta iki farklı otomobilin olması da kafalardaki soru işaretini arttırıyor. Lamborghini önümüdeki günlerde bu iki versiyonu birden tanıtıp sonra da Aventador’a veda edebilir. Ancak tabi ki 7 Temmuz’a kadar bunu maalesef bilemeyeceğiz.

Bakalım Lamborghini’nin Aventador hakkındaki planları neler?

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu