7 koltuklu Dacia Jogger 3 Eylül’de tanıtılacak

Dacia ailesinin en yeni üyesi olan çok yönlü 7 kişilik aile otomobilinin ismi Dacia Jogger olarak açıklandı. “Yalın, güçlü ve global” olarak nitelendirilen modelin tanıtımı 3 Eylül tarihinde dijital bir etkinlik ile yapılacak.

Dacia Jogger’ı gerçek anlamda ise ilk kez 6 Eylül’de Münih Otomobil Fuarı’nda görme fırsatı yakalayacağız

Spor, outdoor ve pozitif enerjiyi çağrıştıran bir isme sahip olan Dacia Jogger, şehirden kaçış etkinlikleri için ideal bir aile otomobili olarak adlandırılıyor. Dacia Jogger, markanın yeni kimliğinin ‘outdoor’ yaklaşımını bünyesinde barındırıyor.

Dacia Jogger’ı gerçek anlamda ise ilk kez 6 Eylül’de Münih Otomobil Fuarı’nda görme fırsatı yakalayacağız.

5 veya 7 koltuk seçeneğiyle Dacia Jogger, geniş aileler için iyi bir yol arkadaşı olmayı planlıyor. Çok yönlü bir yapıya sahip olan model, şehir içi kullanımın yanı sıra doğa gezilerinde de ihtiyaçları karşılamak için tasarlanmış. Rumen üretici yeni modelleri için ise “Dacia kendini tanımlayan bir ruhla, kullanıcıların ailesi ve arkadaşlarıyla tam bir özgürlük içinde hayatın keyfini yaşamalarını sağlayan bir araç sunuyor” ifadelerini kullandı.

Dacia, Jogger ismini seçerken herkesin telaffuz edebileceği kolay ve global olarak anlaşılabilir modern bir isim olmasına özen göstermiş. Jogger ismiyle de dinamizmi, pozitif enerjiyi ve outdoor ruhu ön plana çıkarılmak istenmiş. Dacia’nın ikonik SUV modeli Duster’ın ismiyle de benzerlik taşıyan yeni model, aileler için ideal bir yol arkadaşı olmak istiyor.

Münih’te yollara çıkmaya hazır

Dacia, tamamen dijital bir etkinlik ile 3 Eylül saat 11:00’de yeni Dacia Jogger’ı tanıtacak. Yeni model tanıtımdan kısa bir süre sonra, 6 Eylül’de Münih Otomobil Fuarı’nda Dacia CEO’su Denis Le Vot ile tekrar sahneye çıkacak ve 7 Eylül’den itibaren şehir genelinde özel etkinliklerle tanıtımına devam edilecek. 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu