Otomobil temalı yüzükle evlenme teklifi eder miydiniz?

Bir otomobilseversiniz ve sevgilinize evlenme teklifi etmeyi mi düşünüyorsunuz? Tam da size göre bir yüzük bulduk. Otomobil temalı tasarlanan bu yüzükler oldukça dikkat çekici görünüyor tabi sevgilinizin düşüncesi de önemli.

MINI Cooper, Lamborghini Huracan ve Ford Fiesta bu yüzüklere ilham veren ilk modeller olmuş.

Bu yüzükler, Scrap Car Comparison ve İngiliz kuyumcu Edward Fleming arasındaki bir ortaklık ile hayata geçirilmiş. Yüzüklerin malzemesi hurdaya ayrılmış katalitik konvertörlerden elde edilirken tasarımları ise çeşitli otomobillere dayanıyor. MINI Cooper, Lamborghini Huracan ve Ford Fiesta ise bu yüzüklere ilham veren ilk modeller olmuş.

Kırmızı, mavi ve beyaz renkli taşlarıyla İngiliz bayrağına göndermede bulunan ilk yüzük MINI Cooper’ı işaret ediyor. Yüzükte yer alan elmaslar ikonik Minilight jantlarından ilham alınarak düzenlenmiş. Dış yüzeyindeki lastik işlemeleriyle de yüzüğün tasarımı tamamlanmış. Yüzüğün iç yüzeyine kişiselleştirilmiş gravürler yapmak da mümkün.

Ford Fiesta‘dan esinlenilerek tasarlanan yüzükte ise ikonik modelin farlarını görüyoruz. Fiesta’nın far tasarımı temel alınarak yerleştirilen elmas taşlar oldukça büyük. Mavi rengiyle dikkat çeken yüzüğün büyük elmas taşlarının etrafı ise küçük değerli taşlarla bezenmiş. Aydınlatma grubu temel alınarak ortaya koyanan yüzükte küçük taşlar da LED gündüz farları olarak düşünülmüş herhalde.

Eğer Fiesta ve Cooper yeterli gelmediyse Lamborghin Huracan‘ı temel alan bir seçenek de mevcut. Sarı ve beyaz olmak üzere iki farklı renk ile tercih edilebilen yüzüğün taş yuvası ise modelin egzoz çıkışlarına göndermede bulunuyor. Her Lamborghini’de olduğu gibi bu yüzükte de karbon fiber detaylar ve köşeli hatlar unutulmamış.

Oldukça dikkat çekici ve pahalı görünen bu otomobil temalı yüzüklerin fiyatları hakkında ise henüz bir bilgimiz yok. Peki böyle bir yüzükle evlenme teklifi yapmak ister miydiniz?

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu