82 yaşındaki sürücü Ferrari 512 TR ile mağazaya daldı

Andorra’da bir mağazada alışveriş yapan müşteriler bir Ferrari 512 TR’nin içeri dalmasıyla korku dolu anlar yaşamış. Noel için hazırlık yapan insanların alışverişi mağazanın içerisine giren kırmızı Ferrari ile sekteye uğramış gibi görünüyor.

Yerel basında çıkan habere göre aracın sürücü koltuğunda 82 yaşında bir erkek oturuyormuş

Kaza ülkenin Sant Julià de Lòria semtinde meydana gelmiş. Yerel basında çıkan habere göre aracın sürücü koltuğunda 82 yaşında bir erkek oturuyormuş. Sürücünün yanında ise 59 yaşında bir kadın yolcu bulunduğu belirtildi. Kazada araçta bulunanların yanı sıra 44 yaşındaki bir alışveriş merkezi çalışanının da yaralandığı haberde yer aldı. Çalışanın beyin sarsıntısı şüphesiyle hastaneye kaldırıldığı ancak sonrasında taburcu edildiği açıklandı.

Süper otomobilin alışveriş kompleksinin yanından geçerken bir bariyere çarptığı, daha sonra kontrolü kaybedip alışveriş merkezine daldığı belirtiliyor. Yüksek hızın bu kazaya sebebiyet verdiği iddia edildi.

Olay yerinden çekilen görüntü ve videolar, 512 TR’nin büyük hasar gördüğünü gösteriyor. Tahmin edebileceğiniz üzere büyük hasarı aracın ön bölümü almış. Aracın tamponu tamamen yerinden çıkarken kaputun da büyük hasar aldığı görülüyor. Ferrari’nin alt bölümünün de büyük hasar aldığını söyleyebiliriz.

Ferrari 512 TR, ikonik Testarossa‘nın güncellenmiş bir versiyonu olarak piyasaya sürülmüştü. 422 beygir ve 491 Nm torka sahip olan araç 0-100 km/s hızlanmasını 4.8 saniyede tamamlıyor. 4.9 litrelik sıralı 12 silindirli motordan araçtan sadece 2.200 civarında üretilmiş. Belli ki araç sahibi 512 TR’nin bu gücünü dizginleyememiş ve bu kaza meydana gelmiş.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu