Mercedes-Benz T-Serisi, 26 Nisan’da yüzünü gösterecek

Yeni Mercedes-Benz T-Serisi 26 Nisan’da görücüye çıkıyor. Alman marka, T-Serisi ile kompakt boyutlar ve geniş iç hacmi bir arada sunma hedefinde.

Mercedes-Benz T-Serisi çekici tasarım ve kullanışlılığı bir arada sunma iddiasında

Mercedes-Benz, yeni minivan modelinin sportif ve çekici tasarımının yanı sıra geniş iç mekanı ile öne çıkacağı iddiasında. Alman üretici ayrıca yeni modelinin “Mercedes’e özgü konfor, bağlantı, yüksek kaliteli çekicilik ve güvenlik” özelliklerini içierisinde barındırdığını belirtiyor.

Daimler’in Tasarımdan Sorumlu Başkanı Gorden Wagener 2020’de şunları söylemişti: “T-Serisi’nin yeni düzeni ve tasarımıyla, işlevsellik ve arzu edilebilirliği bir araya getiriyoruz. Eşsiz tasarım felsefemiz Sensual Purity ile çekici bir aile arkadaşı yaratıyoruz.”

Yeni T-Serisi, Renault-Nissan-Mitsubishi Alliance ile ortak geliştirildi. Citan‘ın daha lüks bir versiyonu olarak karşımıza çıkacak olan yeni T-Serisi ağabeyi V-Serisi’nin ise altında konumlandırılacak. Her ne kadar Citan temelli bir model olsa da T-Serisi’nin tasarım anlamında daha premium bir havaya sahip olacağını söyleyebiliriz. Markanın daha önce tanıttığı EQT konsepti yeni T-Serisi’ne bu anlamda ışık tutabilir.

Mercedes-Benz’in yeni hafif ticarisinin kaputunun altında ise bir dizi içten yanmalı motor yer alacak. T-Serisi’nde Renault imzalı 1.3 litrelik turbo benzinli ve 1.6 litrelik turbo dizel motorları görmeyi bekleyebiliriz.

Tüm bu saydıklarımız sadece beklenti tabi ki. Yeni model hakkında en net bilgilere tanıtımın ardından ulaşabileceğiz. Yeni model 26 Nisan’da Türkiye saati ile 15.00’da karşımıza çıkacak.

Mercedes-Benz EQT konsepti

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu