2022 BMW 3 Serisi yeni yüzünü gösterdi!

BMW, 3 Serisi’ni orta yaş makyajına tâbi tuttu. Yapılan güncellemeler ile birlikte yeni ön farlara kavuşan modelin iç mekanı ve teknolojisi de elden geçirildi. 2022 BMW 3 Serisi makyaj operasyonu ile birlikte yeni renk ve jant seçeneklerine de kavuşmuş.

3 Serisi’nin yeni ve daha ince farları ilk dikkat çeken detay oluyor

Aracın dışında meydana gelen en büyük değişiklikten başlayalım. 3 Serisi’nin yeni ve daha ince farlara kavuştuğunu görüyoruz. Farlarındaki küçük girintiye veda eden model bundan böyle daha sade bir far grubuna ev sahipliği yapacak. Ters L şeklindeki LED gündüz farları ise yine BMW’nin imzası niteliğinde.

Aracın ön ızgarası ise büyük ölçüde aynı kalırken boyutlarının artmaması oldukça mutluluk verici. Ön ve arka tamponlara da el atan BMW, daha agresif tasarımlar ortaya koymuş. Bavyeralı üretici, bu agresif tasarımı desteklemek adına ise parlak siyah eklentileri standart olarak sunuyor. Parlak alüminyum eklentiler için ise ekstra ödeme yapmak gerekiyor.

Aracın renk paletinde de artık yeni renkler göreceğiz. Bu renklerden ilkine Gökdelen Grisi adı verilmiş. M Sport Paketini tercih ettiğinizde ise Brooklyn Grisi adı verilen yeni bir renge daha kavuşabiliyorsunuz. Yenilenen model yeni jant seçeneklerini de beraberinde getirecek.

İç mekanda da önemli değişiklikler bizleri bekliyor. Yeni BMW 3 Serisi, makyaj ile birlikte BMW’nin yeni kavisli ekranına kavuşmuş. 12.3 inçlik dijital gösterge paneline ve 14.9 inçlik dokunmatik bilgi-eğlence sistemi ekranına sahip olan bu sistem oldukça güzel görünüyor. Ayrıca sürücüye dönük yapısı ile kullanışlılık da ön planda tutulmuş.

Teknolojik anlamda da önemli adımlar atan 2022 BMW 3 Serisi, BMW’nin en son işletim sistemine de sahip. Yeni iDrive sistemi, gelişmiş konuşma algılama özelliğine sahip. Bu özellik ile birlikte camları açma kapama ve iklimlendirme elemanlarının kontrolü dilinizin ucunda olacak.

Yeni BMW 3 Serisi’nin kaputunun altında ise herhangi bir değişiklik bulunmuyor. Haziran ayından itibaren tüm dünyada satışa sunulması planlanan aracın fiyatı konusunda ise henüz resmi bir bilgi bulunmuyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu