MINI’den Pokemon temalı konsept

MINI yaptığı açıklama ile 24-28 Ağustos tarihleri arasında Almanya’nın Köln kentinde düzenlenecek olan gamescon 2022’nin ana sponsoru olduğunu duyurdu. İngiliz üretici etkinlikte Pokemon temalı özel konsept modelini sergileyecek.

Mini Concept Aceman’in gelişmiş projeksiyon teknolojisi sayesinde Pikachu, sadece bir ekranda yer almanın ötesine geçiyor

Pokémon ile yapılan özel bir ortaklık sonucunda ortaya çıkan MINI Concept Aceman, gösterinin yıldızı olacak. Konseptin “Deneyim Modu”nda merkezi bilgi-eğlence ekranı, elektrik Pokemon’u olan Pikachu tarafından kontrol ediliyor.

Mini Concept Aceman’in gelişmiş projeksiyon teknolojisi sayesinde Pikachu, ekranda yer almanın ötesine geçerek, gösterge paneli ve kapı eşiklerinde de kendisini gösterecek. Animasyon döngüsü, aracın iç kısmına uzanan mavi bir parıltıya sahip bir Poke topunun açılması ile başlıyor. Diğer bir animasyonda ise Pikachu’nun yıldırımlarını aracın içerisinde görüyoruz.

Adeta bir model araba gibi ambalaj içerisinde gelen MINI Concept Aceman’in bu proje kapsamında oyuncak modelleri de sunulacak. Paketin kenarında ayrıca yerleştirilen jantlar da bu durumu daha gerçekçi hâle getirmiş.

MINI bu dikkat çeken konsept otomobilin yanı sıra etkinliğin her yerinde sponsor olarak kendisini gösteriyor. İngiliz üretici, fuarda oturma yerlerinin yanı sıra atıştırmalıklar ve su temin edilen bir alanda katılımcıların akıllı telefonları için şarj imkanı da sağlıyor. MINI Arena’da ayrıca bir DJ de katılımcıları eğlendirecek.

Etkinlik hakkında konuşan MINI Başkanı Stefanie Wurst, “MINI’nin önemli bir özelliği de bireysel mobiliteye yönelik olumlu ve geleceğe yönelik yaklaşımın yanı sıra araçlarının ayırt edici tasarımı. Oyunlar, geleceğin MINI modellerinde giderek daha önemli bir rol oynayacak ve müşterilerimize benzersiz bir deneyim sunacak. Pokemon ile yapılan işbirliği sayesinde iki ikonik karakter bir araya geliyor. Modern fandom, oyun ve pop kültürü için bir etkinlik olarak gamescom 2022’de yepyeni bir hedef gruba bu şekilde ulaşıyoruz.” diye konuştu.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu