2024 GMC Sierra EV Denali Edition 1

GMC, stil, performans ve yeteneğin kazanan bir kombinasyonunu bir araya getiren 2024 Sierra EV Denali Edition 1’i tanıttı! Elektrikli lüks pikap çağı bizi bekliyor.

İnkar edilemez derecede premium görünen kamyon, çevre aydınlatması ve aydınlatmalı GMC rozeti ile tamamen kapalı bir ızgaraya sahip. Alçak montajlı farların üzerinde bulunan ve aydınlatma animasyonlarına sahip 7 şekilli LED gündüz farları ile çevrili.

Daha da geriye gidersek, Sierra EV’ye özgü kaslı bir tavan ve aerodinamik bir gövde görebiliriz. Gövde demişken, kamyon belirgin bir omuz çizgisine, belirgin çamurluklara ve kapılarda ince heykellere sahip. Başka yerlerde, kamyona açık bir varlık kazandıran yan basamaklar ve devasa 24 inç jantlar bulunmakta. Şık LED arka lambalar ve pratik bir köşe basamaklı arka tampon ile birleştirilmiş. Tasarım GMC’ye özgü olsa da, Sierra EV Denali Edition 1, eski Chevrolet Avalanche’dan ilham alan bir MultiPro Midgate ile standart olarak geliyor. Sahiplerin orta kapıyı aşağı katlayarak 5′ 11″ yatağı kabine genişletmelerini sağlar. Bu, kamyonun 9′ uzunluğa kadar olan eşyaları taşımasını sağlamakta. Bu yeterli alan değilse, sahipler MultiPro Bagaj Kapağını düşürebilir ve kamyonun yaklaşık 11 ‘uzunluğundaki eşyaları taşımasını sağlamak için yük alanını yükseltebilir. Yataktan bahsetmişken, GMC kilitlenebilir ve hava koşullarına dayanıklı bir tonneau kapağı sunacak. Müşteriler ayrıca ürünleri ön eTrunk’da veya iki drenaj ve 120 voltluk bir çıkışa sahip alanda saklayabilirler.

GMC’ye Özgü Lüks ve Yüksek Teknolojik Kokpit

Denali modelleri her zaman lükse odaklanmıştır, ancak Sierra EV Denali, Chevrolet Silverado EV ile çok az ortak noktası olan yepyeni bir iç mekana sahip olduğu için en çılgın beklentiler oluşturmakta. Merkezde, portre yönünün yanı sıra bölünmüş ekran özelliği, Google entegrasyonu ve kapsamlı özelleştirme özelliklerine sahip 16,8 inçlik bir bilgi-eğlence sistemi bulunuyor. Bilgi-eğlence sisteminin altında özel klima kontrolleri, döner bir ses düğmesi ve üst düzey şarj cihazı bulunur. Alıcılar ayrıca sürgülü bir kapının yanı sıra ahşap tabanlı bir kablosuz akıllı telefon şarj cihazına sahip zarif bir orta konsol bulacaklar. İkincisi, lüks pikabı yaratmaya ne kadar çok düşünce girdiğini gösterdiği için küçük ama önemli bir dokunuş.

Kamyonun koltuk başlıklarında kontrast dikişli kapitone deri koltuklar ve Denali işlemeleri olduğu için öne çıkan noktalar burada bitmiyor. GMC tam bir ekipman bilgisi vermedi, ancak koltuklar şüphesiz güç ayarının yanı sıra ısıtma ve havalandırma da sunuyor. Koltukları bir kenara bırakırsak, bağımsız bir 11 inç dijital gösterge paneli, panoramik bir sabit cam tavan ve 14 inçlik bir baş üstü ekran var. Alıcılar ayrıca alüminyum vurgular ve paslanmaz çelik hoparlör ızgaralarına sahip bir Bose ses sistemine sahip olacaklar.

Bu yılın başlarında sürdüğümüz GMC Hummer EV gibi, Sierra EV Denali Edition 1 de Ultium platformuna sahip ve yaklaşık 644 km menzil sağlayacak büyük bir pil paketine sahip. Ayrıntılı teknik özelliklerini lansman da daha yakın öğreneceğiz, ancak kamyonun çift motorlu dört tekerlekten çekiş sisteminin, Maksimum Güç modunda 754 beygir ve 1.063 Nm tork üretmesi planlanıyor. Bu, modelin 0-96 km / s hıza 4,5 saniyeden daha kısa sürede ulaşmasını sağlayacak. Alıcılar ayrıca sırasıyla 4.309 kg ve 590 kg ‘ye kadar çekme ve taşıma kapasitesi seçebilecekler.

Şarj zamanı geldiğinde, sahipler yaklaşık 200.000 $ daha ucuza mal olmasına rağmen Cadillac Celestiq’i en iyi şekilde kullanan 350 kW DC hızlı şarj kabiliyeti için minnettar olacaklar. Kamyonun 10 dakika gibi kısa bir sürede 161 km menzile ulaşmasını sağlıyor. Evde şarj etmek için 19,2 kW’lık yerleşik şarj modülü bulunmakta. Güçten bahsetmişken, bir Onboard Power Station Pro sistemi, pikabı çeşitli elektroniklere ve hatta diğer EV’lere 10,2 kW enerji akışı sağlayabilen mobil bir güç kaynağına dönüştürebilir. Daha da önemlisi, “çift yönlü bir şarj cihazı ve GM Energy’nin Ultium Home serisi aracılığıyla sunulan ek ürün ve hizmetler gibi doğru konfigürasyonla, Sierra EV Denali Edition 1, bir evin temel ihtiyaçlarını 21 güne kadar karşılayabilir.” Müşteriler ayrıca 10 adede kadar çıkış sunan bir Ultium Power Bar aksesuarı da satın alabilirler. Bu, sahiplerin uzak çalışma alanlarına veya kamp alanlarına kolayca güç sağlayabileceği anlamına gelmekte.

Yetenek konusunda, sürüş konforunu artıran ve aynı zamanda araç sahiplerinin kamyonu yaklaşık 51 mm yükseltmesini veya alçaltmasını sağlayan bir Hava Yolculuğu Adaptif Süspansiyonu vardır. Alıcılar ayrıca direksiyon, süspansiyon, tahrik, ses ve güç ayarlarını yapan beş farklı sürüş modu bulacaklar. Standart, Çekme/Çekme, Off-Road ve Maksimum Güç modlarının yanı sıra, sahiplerin sürüş deneyimini kendi beğenilerine göre uyarlamalarını sağlayan özelleştirilebilir bir My Mode da var.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu