Yeni Subaru Impreza yüzünü göstermeye başladı!

Subaru, paylaştığı yeni bir teaser görseli ile otomobilseverleri heyecanlandırdı. Paylaşılan görsel her ne kadar fazla bir detay barındırmıyor olsa da yeni bir Subaru Impreza söylemi bile bizleri meraklandırmaya yetiyor.

Subaru, yaptığı paylaşım ile birlikte yeni Impreza’nın Kasım ayının sonlarında Los Angeles Otomobil Fuarı ile birlikte yüzünü göstereceğini açıkladı.

Subaru, yaptığı paylaşım ile birlikte yeni Impreza’nın Kasım ayının sonlarında Los Angeles Otomobil Fuarı ile birlikte yüzünü göstereceğini açıkladı. Canlı olarak yayınlanacak tanıtıma profesyonel rallikros sürücüsü Bucky Lasek ve kızı Paris eşlik edecek. Japon üretici, tanıtımda bir ralli sürücüsüne yer vererek Impreza’nın kökenlerini de vurgulamış olacak.

Model hakkında maalesef fazla bir ayrıntıya sahip değiliz. Japon üretici resmi internet sitesinde “modelin her şeye ayak uyduran çok yönlülüğünü, kabiliyetini ve stilini yeni noktalara taşıyacağını” ifade etmekle yetiniyor. Modelin mevcut WRX’ten izler taşıyıp taşımadığını da henüz bilemiyoruz.

Paylaşılan görsel ile birlikte yeni Impreza’nın hatchback formunda karşımıza çıkacağını görüyoruz. Mevcut nesilde farklı karoserlere sahip olan mode ilerleyen aşamalarda da sedan gövde tipi ile karşımıza çıkabilir. Diğer yandan bu paylaşım Subaru WRX’in hatchback versiyonu için de bir ipucu olabilir.

Mevcur Subaru Impreza 2016 yılından beri yollarda. 2020 yılında bir makyaj operasyonu geçiren model, 2023 yılı ile birlikte yeni nesline kavuşacak gibi görünüyor. Subaru’nun yeni Impreza hakkındaki planlarını görmeyi sabırsızlıkla bekliyoruz. 2022 Los Angeles Fuarı ile birlikte görücüye çıkacak olan aracın detayları için bizi takip etmeyi unutmayın.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu