Güncellenen Suzuki Vitara 1.0 litrelik yeni turbo benzinli motorla geldi

2014 yılında Paris Otomobil Fuarı’nda tanıtıldığından beri hayatımızda olan dördüncü nesil Suzuki Vitara makyaj operasyonuna tâbi tutuldu.

Suzuki’nin SUV modeli dış bölümde yeni bir ızgara, yeni bir ön tampon ve yeni stop lambalarına kavuşurken iki yeni gövde rengi de seçenekler arasına konulmuş.

İç bölümde ise Vitara’nın renkli bir bilgi ekranı ile birlikte gösterge paneli yeniden tasarlanmış. Ayrıca yenilenen modelde daha yumuşak plastik parçalar kullanılırken SUV modelin markanın yeni teknolojisine de ev sahipliği yapacağı belirtildi. Bu teknoloji ile ilgili ayrıntılar ise aracın resmi tanıtımının yapılacağı Eylül ayında netlik kazanacak ancak yeni modelde standart olarak şerit takip asistanı, trafik işareti algılama, kör nokta monitörü, arka çapraz trafik uyarı asistanı ve otonom fren sisteminin yer alacağını biliyoruz.

2019 Suzuki Vitara’daki en büyük değişiklik ise kaputun altında gerçekleşmiş. Güncellenen modelin motor gamına 1.4 litrelik ünitenin ardından 1.0 litrelik turbo beslemeli motor da ekleniyor. Yeni modelde 1.6 litrelik motor ise tarihe karışacak.

2019 model yılından itibaren 1.0 ve 1.4 litrelik motorlarla sunulmaya başlanacak olan Vitara’nın giriş versiyonu 111 beygir güç sunabilen 1.0 litrelik motora sahip olacak. 4 tekerlekten çekiş sisteminin de opsiyonel olarak sunulması beklenen model, manuel şanzıman ile gücünü yere aktaracak. 140 beygir güç ve 220 Nm tork üretbilen 1.4 litrelik turbo beslemeli motor ise görevine devam edecek.

2019 Suzuki Vitara ile ilgili ayrıntılı detaylara ve fiyatlandırma politikasına ise tanıtım tarihi yaklaştıkça ulaşmayı umuyoruz.

https://www.youtube.com/watch?v=CHccdeffcGA

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu