Levi’s’ın ilkbahar/yaz aksesuar koleksiyonu

Levi’s İlkbahar/Yaz 2019 sezonunda ayakkabı, fular, çanta, kemer ve diğer stil sahibi Unbasic aksesuarlardan oluşan kapsamlı bir koleksiyon sunuyor. Sokak stili sneaker’lar, klasiğe daha yakın ayakkabılar, cesur desenli fularlar, logolu bandanalar veya çantalar sayesinde Levi’s, bu sezon giymekten keyif alacağınız seçenekler sunmak istemiş.

İddialı bir stile imza atan bir sneaker veya sade ve klasik bir model ya da ikisinin arasında bir ayakkabı arıyorsanız Levi’s İlkbahar/Yaz 2019 koleksiyonuna bakmanızı tavsiye ediyoruz. Levi’s ayakkabılarının iddialı stilleri arasında Mullet Sneaker, yüksek kesimli silueti, sade beyaz deri üst yüzü ve dev Levi’s logolu, cesur blok renkli arka detayı ile öne çıkıyor. Sezonun hit parçalarından olmaya aday olan bu sneaker, ön kısmıyla klasik bir tarza, arkasıyla ise parti havasına sahip. Biraz daha sade bir stil arıyorsanız, bu sezon tercihiniz zarif, yumuşak, minimal ve konforlu deri Vernon Sneaker olabilir.

Erkekler için sunulan vintage stil, elde tamamlanmış kanvas kumaşlı Edwards ise yüksek ve kısa bilekli seçenekleriyle dikkat çekiyor.

Erkekler için sunulan vintage stil, elde tamamlanmış kanvas kumaşlı Edwards ise yüksek ve kısa bilekli seçenekleriyle dikkat çekiyor. Son olarak, bu ilkbahar sezonunda baba görünümü trendini yakalamak isteyen erkekler için yeni spor giyim esintili normcore Sutter ayakkabı sunulmuş.

İlkbahar/Yaz 2019 sezonunda L Pack Backpack ve L Pack Mini gibi sırt çantalarından oluşan Levi’ L Series geri gelirken, Banana Sling ve Cross Bodyçapraz çanta öne çıkıyor.

Bu sezon, beyaz jakar Levi’s logoları içeren renkli file kemerlerden klasik Levi’s logolu ve yeniden yorumlanan grafik desenli FlexFit beysbol şapkalarına kadar tüm aksesuarlarda şık grafik desenler ve logolar öne çıkıyor. Erkeklere yönelik 200SF Series iç giyim koleksiyonundaki süper yumuşak çoraplar, slipler, şort ve boxer külotlar, sokak stili ve sportif esintili renkler ve desenlerle oversize Red Tab ve 501 Button Your Fly dahil çeşitli logolarla sunuluyor. İlkbahar/Yaz aksesuarları arasında bolca kemer, bere ve yeni Valerie çok fonksiyonlu cüzdan da bulunuyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu