Hemington, İlkbahar/Yaz koleksiyonunu tanıttı

Dünyanın çeşitli coğrafyalarından seçilen doğal elyaflarla koleksiyonlarına hayat veren Hemington, yeni sezonda müşterilerinin dikkatini çekmeyi hedefliyor.

Erkek giyim markası Hemington, İlkbahar Yaz koleksiyonunu tasarımcı Sascha A. Klump ve Hemington Ceo’su Umut Boz ev sahipliğinde Aslı Tunca evinde tanıttı.

Dünyanın çeşitli coğrafyalarından seçilen doğal elyaflarla koleksiyonlarına hayat veren Hemington, yeni sezonda müşterilerinin dikkatini çekmeyi hedefliyor.

Hemington erkekler için özel detaylara sahip koleksiyonlarını en kaliteli iplik ve kumaşlarla üretildiklerini belirtiyor. Mısır’ın bereketli ve kadim topraklarında yetişen dünyanın en kıymetli hammaddelerinden Giza pamuğunun yoğun olarak kullanıldığı koleksiyon, ilkbahar yazı hafif, doğal ve nefes alan parçalarla karşılıyor. Emprime ve nakışlı t-shirtler, keten ve pamuk gömlekler, non-iron pamuk gömlekler, pima pamuk gömlek ve t-shirtler, yazlık ipek trikolar ve giza pamuk trikolar, yüzde yüz saflık ve doğallık prensibiyle tasarlanmış.

Denizin serinleten hissini yansıtan nefes alan kumaşlarla hazırlanan marine temalı ürünler, cruise detaylarla birleştirilmiş. Şehrin karmaşasını denizin dinginliği ile uzaklaştırmak isteyen marka, sıcak kumlardan esinlenerek hazırlanan beyaz, haki, bej ve kahve tonlarının hakim olduğu chino, denim ve kanvas pantolonlar tasarlamış. Sezonun gözde rengi gri ve toprak tonlarının dikkat çektiği triko ceketler, pamuklu kumaştan üretilmiş ve vücutla bütünleşen kalıplarda gömlekler, malzeme ve detaylardaki farklılıkları ile öne çıkıyor. Hemington ıstakoz, palmiye ve baklava deseninden oluşan şık mayo modelleri ile erkeklere eğlenceli ve canlı bir plaj stili de vaadediyor.

Her mevsim konforla giyilebilen, özel örgü detayları, yumuşak dokuları, rafine aksesuarları ve vücuda tam oturan mükemmel kalıpları ile Türkiye’de yalnızca Hemington’da bulunan IQ serisi, yaşamı kolaylaştıran favori parçalarla bu sezona da eşlik ediyor. Hemington IQ serisi, rahatlığı ve konforu ön plana çıkaran modellerle özellikle seyahat ve tatillerin vazgeçilmez parçalarını sunuyor. Giza pamuktan üretilen IQ loungewear pantolonlar, IQ kapüşonlu fermuarlı sweat-shirtler, IQ trikolar, rahatlığın yanında stilini de konuşturan erkeklere sesleniyor.

YENİ SEZON SÜRPRİZİ; AYAKKABI

Hemington’da bu sezon ilk kez koleksiyona katılan ayakkabı grubu gri, lacivert, bordo, beyaz renklerde sneaker, loafer, klasik mokasen, süet formları ve deri aksesuarlarıyla erkeklerin stilini tamamlamayı amaçlıyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu