Jaguar XE makyaj operasyonuna tâbi tutuldu

Selefinden daha agresif bir görünüme kavuşan model, daha büyük hava girişleri ve daha sportif bir ön tampon ile donatılmış

Jaguar, makyajlanan XE modelini gün yüzüne çıkardı.

Selefinden daha agresif bir görünüme kavuşan model, daha büyük hava girişleri ve daha sportif bir ön tampon ile donatılmış. Güncellenen model ayrıca yeni ‘J’ formlu LED farlara da kavuşmuş.

Yapılan değişiklikler arka bölümde de devam ediyor. Daha ince formlu LED stop lambalarına ev sahiliği yapacak olan modelde ayrıca daha sportif bir arka tampona yer verilmiş.

Daha agresif bir görünüm arayan müşteriler için ise daha koyu renkli aksanlara ve özel jantlara sahip R-Dynamic versiyonu sunulacak. Spor koltuklara yer verilen modelde, döşemelerle kontrast oluşturan dikişler ve R-Dynamic logoları da yer alıyor.

İç mekan için ”Kabinin her yönü daha fazla kolaylık, daha iyi yükleme ve daha iyi yolcu konforu için geliştirilmiştir.” ifadelerini kullanan Jaguar, 2020 XE modelinde yeni bir direksiyon simidine ve 5.5 inç boyutundaki ikinci bir dokunmatik ekrana yer vermiş.

12.3 inç boyutundaki dijital gösterge paneli ile de tercih edilebilecek olan model ayrıca, sürücünün arka tarafı tamamen görmesini sağlayan bir kamera sistemi ile de donatılmış. Maktaj operasyonu ile kablosuz akıllı telefon şarj etme özelliğine de kavuşan modelde, F-Type’den tanıdığımız yeni vites kulakçıklarını da görmek mümkün. Bunun dışında yenilenen modelde ‘sürücülerin tercihlerini öğrenmek, koltuk, ayna, ses ve iklim ayarlarını otomatik olarak ayarlamak için yapay zekadan faydalanan’ Smart Settings teknolojisi de güncellenen XE’de yer alan yenilikler arasında.

250 beygir güç üretebilen 2.0 litrelik turbo beslemeli motora sahip olacak XE, standart arkadan çekişli olarak sunulacak. R-Dynamic versiyonunu tercih edenler ise aynı motorun 300 beygirlik versiyonu ile karşılaşacaklar.

Dizel cephesinde ise 180 beygir güç ve 430 Nm tork üretebilen motor Avrupa’da sunulmaya devam edecek.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu