Kiğılı’dan bu hafta sonuna özel net %70 indirim

Kiğılı, Sonbahar – Kış koleksiyonunda yer alan tüm ürünlerde net yüzde 70 indirim fırsatı sunacak.

Kiğılı bu hafta sonuna özel başlattığı kampanya kapsamında, Sonbahar – Kış koleksiyonunda yer alan tüm ürünlerde net yüzde 70 indirim fırsatı sunacak.

15 – 16 – 17 Şubat tarihleri arasında 3 gün devam edecek kampanyada, dokuma gömleklerden, trikolara, mont ve kabanlardan, takım elbiselere kadar uzayan geniş ürün yelpazesinde fırsatlar tüm Kiğılı mağazalarında ve Kigili.com’da geçerli olacak.

Kiğılı koleksiyonlarında oldukça fazla seçenek bulunuyor. Sezonun hit parçalarından trikolar en çok tercih edilen alternatifler arasında yer alıyor. Erkeklere stilini en yalın şekilde vurgulama imkanı sunan kazaklar ve kruvaze hırkalar da bu yılın en dikkat çekici parçaları olarak öne çıkıyor. Kiğılı’nın renk ve model alternatifleriyle trikoları, hırka ve kazakları ile farklı tarzlara hitap edebiliyor. Zamansız modelleri ile her kıyafetle uyum sağlayan trikolar tüm parçalarla rahatlıkla kombinleyebilirsiniz.

Kiğılı’nın örme kumaşlarla hazırlanan gömlekleri de koleksiyonda öne çıkan parçalar arasında. Gardıropların olmazsa olmazları gömlekler hem rahatlığı hem de şıklığına önem veren erkekler için yenilikçi kumaşlarıyla fark yaratıyor. Esnek yapıda nem alma özelliği bulunan aynı zamanda dökümlü kesime sahip bu gömleklerde, diğer dokuma kumaşlara kıyasla buruşma sorunu da en aza inmiş. Yalın çizgileriyle konforu ve şıklığı bir arada sunan gömlekler çeşitli tarzlarda kombinlenebilir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu