Maurice Lacroix’den şeffaf kadran yorumu

Maurice Lacroix, şeffaf kadran tasarımlı AIKON Automatic Skeleton modelini gözler önüne seriyor.

AIKON modelinden esinlenerek tasarlanan AIKON Automatic Skeleton, şeffaf kadran tasarımı ile daha keskin ve maskülen bir stile sahip

AIKON modelinden esinlenerek tasarlanan AIKON Automatic Skeleton, şeffaf kadran tasarımı ile daha keskin ve maskülen bir stile sahip. 45 mm kasa çapı ve 13 mm kalınlıktaki çelik kasası ile AIKON Automatic Skeleton, bezeline yerleştirilen altı kollu tasarım detayıyla ön plana çıkıyor.

Tamamen AIKON Automatic Skeleton için özel olarak tasarlanan ML234 kodlu makinesi, otomatik kurmalı sistemi ile mekanik bir hareket oluşturmuş. DLC kaplama yüzey işlemi ile ekstra bir dayanıklılığa sahip olan AIKON Automatic Skeleton’nın siyah renkli köprüleri, modelin eşsiz şeffaf kadran tasarımına farklı bir detay katmış.

Safir cama sahip olan AIKON Automatic Skeleton, saat 6 yönünde yer alan küçük saniye göstergesi ve rodyum kaplı ibresi ile uyum gösterirken el işçiliği ile kadrana yerleştirilmiş indekslere de sahip. Ayrıca sunduğu Easychange özelliği sayesinde saatinizin kayışını değiştirmenizin sadece birkaç saniye sürdüğü iddia edildi.

Siyah renkli deri kayışı, kayışın üzerinde yer alan ikonik Maurice Lacroix logosu ve dikiş detayları ile ahenkli bir bütünlük içinde olan AIKON Automatic Skeleton modeline Saat&Saat mağazalarından ve www.saatvesaat.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu