NetWork İlkbahar/Yaz 2019 erkek koleksiyonunu tanıttı

Focus On Green teması, koleksiyon içinde keten kumaşlarıyla öne çıkarken yeşil ve hakinin tonlarına bol bol yer verilmiş

NetWork’ün İlkbahar/Yaz 2019 erkek koleksiyonu, yaklaşan bahar aylarının coşkusunu kumaş seçimlerindeki ve renk yelpazesindeki değişimle hissettirecek gibi görünüyor. Siyah, gri ve beyazın uyumlu rutinini pembenin sofistike enerjisiyle kıran koleksiyonun genelinde baskılı tişörtler, lazer kesim detaylar ve esnek deri montlar yer alıyor.

Safari görünümünü şehre taşıyan Focus On Green teması, koleksiyon içinde keten kumaşlarıyla öne çıkarken yeşil ve hakinin tonlarına bol bol yer verilmiş. Yaprak ve palmiye desenli tasarımlar ise baharın gelişinin müjdecisi.

Koleksiyondaki Traveler temasının çıkış noktası ise seyahat etmeyi seven erkeklere akıllı parçalar sunmak. Bu inovatif ürünler arasında kırışmayan ve az yer kaplayan parçaların yanı sıra, ütü gerektirmeyen katlanabilir takım elbise ve beşli bavul seti de bulunuyor.

Vazgeçilmez parçaları bir arada sunmayı hedefleyen Essentials teması trikolar, blazer ceketler ve gömleklere farklı alternatifler sunarak, basic parçalarla yalın şıklığı yakalamak isteyen erkekler hedeflenmiş.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu