Under Armour’dan akıllı ayakkabı

Özellikle son yıllarda spor tutkunlarının beğenisini kazanan Under Armour, geliştirdiği koşu ayakkabısı UA HOVR’ı yepyeni modellerle tüketicilerle buluşturuyor. Teknoloji ile spor ayakkanasını birleştiren HOVR Infinite, spor tutkunlarına sıra dışı bir deneyim sunuyor. HOVR Infinite’nin sağ ayak tabanında, MapMyRun uygulamasıyla entegre çalışan bir sensör bulunuyor. Ayakkabı ve uygulama arasında Bluetooth ile kurulan bağlantı sayesinde koşucular koşu performansını ölçümleyebiliyor, analiz edebiliyor ve arşivleyebiliyor. Koşu yaparken yanınızda telefon olmadan da kayıt tutulabilmesini sağlayan HOVR Infinite, spor tutkunlarının dikkatini çekecek gibi görünüyor.

Yastıklama ve enerji geri dönüşümü konusunda öne çıkan HOVR Infinite, kadın ve erkeklerin anatomik yapısına yönelik farklı tasarımlarıyla öne çıkıyor.

Yastıklama ve enerji geri dönüşümü konusunda öne çıkan HOVR Infinite, kadın ve erkeklerin anatomik yapısına yönelik farklı tasarımlarıyla öne çıkıyor. Kadınların topuklarının daha hassas ve ayaklarının ön kısımlarının daha dar olması sebebiyle UA HOVR Infinite Kadın ürünün ayak bileği kısmı, diğer ürünlere göre 2 mm’ye kadar daha yüksek bir yapıya sahip. Erkek HOVR Infinite ise; tek katmanlı ve 6 mm.

Topuktan uca uzanan çekirdeğiyle HOVR Infinite’nin koşu mesafesi uzadıkça ayağa tamamen oturduğu belirtilirken, yastıklama teknolojisi sayesinde tüm yarış boyunca rahatlık hissi verdiğinin altı çizildi. Saf kauçuktan oluşan dış taban, koşuculara daha iyi bir yol tutuşu sunmayı hedeflerken ek bir yastık katmanı da sunmuş oluyor. Topuk kısmında bulunan kauçuğun ayakkabının ömrünü uzattığı ve olumsuz zemin etkileriyle oluşan aşınmaya engel olduğu belirtildi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu