Fossil ile siyah tonlara hakim Neutra Crono modeli karşımızda

Her tarza uyum sağlayan, modelleriyle adından söz ettiren Fossil, siyahın asaletini sportif çizgilerle yorumlayan tasarımıyla erkeklere günün her anında eşlik ediyor.

Amerikan vintage stilinden esinlenerek spor ve şık saatler tasarlayan Fossil’in erkek saat koleksiyonunda yer alan Neutra Chrono, dünyaca ünlü saat markalarının Türkiye’deki tek yetkili distribütörü Saat&Saat farkıyla saat tutkunlarıyla buluşuyor. Spor-şık tarza sahip Fossil Neutra Chrono, siyah çelik bilekliği, kronograflı kahverengi kadranıyla güçlü bir duruş sergiliyor. Fossil Neutra Chrono, her stille uyum sağlayabilen tasarımıyla erkeklerin günün her saatinde bileğinde taşımak isteyeceği bir arzu nesnesine dönüşüyor.

Spor-şık tarza sahip Fossil Neutra Chrono, siyah çelik bilekliği, kronograflı kahverengi kadranıyla güçlü bir duruş sergiliyor.

Fossil’in Carlie Mini modeli ise yalınlığın ne denli zarif olabileceğini ortaya koyuyor. Koyu tonları rose gold rengiyle buluşturan Carlie Mini’nin lacivert deri kayışlı modeli, sedef kadranı ve kadran içindeki rose gold detaylarıyla son derece estetik görünüyor. Siyah deri kayışı ve siyah kadranıyla göz dolduran Carlie Mini’nin bir diğer modeli ise kadranında yer alan minik kalp detayıyla kalpleri saat aşkıyla attırıyor. 

Fossil’in birbirinden şıkerkek ve kadın saatlerini Saat&Saat mağazalarında ve www.saatvesaat.com.tr adresinde bulabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu