BMW 1 Serisi, resmi tanıtıma hazırlanıyor

Aracın ön bölümünün gözler önüne serildiği görselde, BMW 1 Serisi kamuflajlardan tamamen arınmış bir şekilde karşımızda

Yakında piyasaya sürülmesi beklenen yeni nesil BMW 1 Serisi hakkında ipuçları gelmeye başladı. Bavyeralı üretici, önden çekişli olarak sunulacak yeni 1 Serisi’nin ipuçlarını veren görselleri sosyal medya hesapları üzerinden paylaştı.

Aracın ön bölümünün gözler önüne serildiği görselde, 1 Serisi’nin kamuflajlardan tamamen arındırıldığını görüyouz. Mevcut model ile karşılaştırdığımızda yeni ön farlara ve tampona sahip olan yeni 1 Serisi, diğer BMW modellerinde olduğu gibi daha geniş ön ızgaraya da kavuşmuş. Aracın özellikle kaputunun da daha kaslı bir görünüme kavuştuğunu söyleyebiliriz.

Ayrıntılara indiğimizde ise siyah detaylar ve sportif ayrıntılar gözümüze çarpıyor. Bu ipuçları, ön bölümü paylaşılan modelin Audi S3 ve Mercedes-AMG A35’e rakip olması beklenen M135 xDrive modeli olduğunu bize söylüyor. X2 M35i modelinden tanıdığımız 302 beygir güç ve 450 Nm tork değerlerine sahip 2.0 litrelik turbo beslemeli dört silindirli motorun 1 Serisi’nin hızlı versiyonunda da kullanılabileceği gelen haberler arasında.

BMW’nin resmi facebook sayfasından paylaşılan diğer görünülere gelecek olursak, BMW 1 Serisi‘nin daha fazla kısmını görme imkanı yakalıyoruz ancak kamuflaj malzemesi ile kaplı olarak.

İç mekandan da bir görüntü paylaşan Alman üretici, aracın dijital gösterge panelini bizlerle paylaştı. Dijital gösterge paneli, navigasyon dahil olmak üzere birçok çeşitli bilgiyi sürücüsüne yansıtabilecek. Kabinin genel tasarımının ise 3 Serisi ile benzer olduğunu biliyoruz.

Yeni BMW 1 Serisi, 27 Mayıs’ta yapılacak özel bir etkinlikle gün yüzüne çıkacak. Yeni modelin dünya lansmanı ise Eylül ayında düzenlenecek olan 2019 Frankfurt Otomobil Fuarı’nda gerçekleştirilecek. Fuarın ardından aracın satışları da başlayacak.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu