Jeep Compass, özel takas desteğiyle sunuluyor


Jeep Compass modelinde Mayıs ayı sonuna kadar takas desteği ve kredi kampanyası sunuluyor

Jeep Compass modelinde Mayıs ayı sonuna kadar takas desteği ve kredi kampanyası sunuluyor. Arazi kabiliyetinin yanı sır şehiriçi kullanımlarda da kolaylık sağlayan Compass, böylelikle segmentinde daha iddiali bir konuma geçmek istiyor.

Eski aracını yenilemek üzere yetkili satıcılarına getirenlere Jeep Compass 4×4 çekişli 170 HP gücündeki benzinli versiyonunda 15 bin TL tutarında takas desteği veriliyor. Kredi kampanyası kapsamında ise 100 bin TL için 12 ay vadeli yüzde 1,49 faiz oranlı eşit ödemeli kredi alınabiliyor.

Compass Limited donanım içerisinde Apple CarPlay Destekli 7″ UConnect Multimedya, Anahtarsız Giriş ve Çalıştırma Sistemi gibi teknolojiler yer alıyor. Güvenliğe de önem veren Jeep, Park Yardım Sistemi ve Geri Görüş Kamerasını da yine SUV modelinde yer vermiş. Jeep, Elektrikli Bagaj Kapağı ile yükleme sırasında yaşanacak sorunları da ortadan kaldırma hedefinde. Aracın geniş çamurlukları ise 18 inç boyutundaki alaşım jantlarla dolduruluyor. Tüm bunların yanı sıra birçok teknoloji ve konfor ögesi de yine Jeep Compass modelinde yer alıyor.

Jeep, Grand Cherokee modeline sahip olmak isteyenlere ise Mayıs ayında 250 bin TL için 12 ay vadeli yüzde 0,99 faiz oranlı eşit ödemeli kredi imkanı sunuyor. Bu imkandan yararlanmak istemeyenleri ise yüzde 20’nin üzerinde nakit indirim bekliyor. Bu cazip indirim ile birlikte Jeep Grand Cherokee modeline 592.500 TL’den başlayan fiyatlar ile sahip olunabiliyor. Bu tavsiye edilen satış fiyatı 2017 model Grand Cherokee Limited 3.0 250 HP 4X4 Dizel Otomatik S1 versiyonun peşin ödemesinde geçerli olup, stoklarla sınırlı olduğunu hatırlatmakta yarar var.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu