2020 Renault Zoe tanıtımdan önce ortaya çıktı

Makyaj operasyonuna tabî tutulan 2020 Renault Zoe beklenenden önce ortaya çıktı. Yenilenen modelin görseli internete düştü.

Ön bölümde Renault Zoe’nin daha agresif görünmesi için bir takım değişikliklere yer verilmiş

SpeakEV forum sitesindeki ‘yoh-there’ isimli kullanıcı tarafından paylaşılan fotoğraflar için marka tarafından henüz bir doğrulama gelmedi. Bu fotoğrafın gerçek olduğunu söylemek çok zor olsa da, biz makyajlı Zoe’nin böyle görüneceğine ikna olduk.

Renault’un elektrikli hatchback modelini yenileyeceğini uzun zamandır biliyoruz. Aracın daha önce çekilen casus görselleri de fazla bir değişimin yaşanmayacağını ortaya koyuyordu. Ortaya çıkan bu görsel de bu durumu kanıtlar nitelikte.

Beklediğimiz gibi aracın profilden fazla değişmediğini görüyoruz. Ön bölümde ise Renault Zoe’nin daha agresif görünmesi için bir takım değişikliklere yer verilmiş. Bu değişiklikler arasında LED grafikleri değişen yeni farlar, geniş alt ızgara ve yeniden tasarlanan hava girişleri yer alıyor. Sonuç olarak Fransız üretici, Zoe’nin karakterini değiştirmeden küçük dokunuşlar yaparak aracın daha çekici görünmesini sağlamış.

Dış tasarımdaki küçük değişikliklerin aksine gövdenin altında ise bizleri daha büyük değişiklikler bekliyor olacak. Elektrikli otomobiller için geliştirilen özel bir platforma geçiş yapacak olan yeni Zoe’nin 400 km menzil sağlayacak yeni 50 kWh’lik bataryaya ev sahipliği yapması bekleniyor. Yenilenen modelde ayrıca 100 kW CCS2 hızlı şarj özelliğinin de bulunacağı gelen haberler arasında.

Güvenlik teknolojileri konusunda da gelişme kaydetmesi beklenen 2020 Renault Zoe, Şerit Takip Asistanı ve dur-kalk özelliğine sahip aktif hız sabitleyiciyi de içerisinde barındıracak.

Yeni Renault Zoe’nin yakın zamanda resmi olarak tanıtılmasını bekliyoruz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu