Yeni nesil BMW 2 Serisi “Drift” yapabilecek mi?

Muhtemelen gelecek BMW 2 Serisi sadece arkadan itişli olacak. Bazı otomobiller ihtiyaçtır ancak bazıları için bir şey söylenemez. Arkadan itişli bir kompakt otomobil ihtiyacı hiç bir zaman azalmadı. Ve bu BMW 2 Serisi bunun için var.

BMW E30 ve X7 ızgaraları yer değiştirirse ne olur?

Önden motoru ve arkadan itiş sistemi sayesinde ortaya çıkacak drift görüntüleri şimdiden ağızların sularını akıtacak gibi duruyor. BMW bu otomobili piyasaya çıkartması aylar sürecek olsa da 4 kapılı bir versiyonu ve M2 olacağını açıklamıştı.

BMW 2 Serisi Coupe arkadan itişli olacak

BMW 2 Serisinin tasarımında devrim olmasını beklemiyoruz ancak ön yüzde büyük bir ızgara ve yeni tasarım dilinden esintiler göreceğimiz kesin. Farlar daha keskin ve ızgara sürtünme odaklı daha kavisli. Resmen bir defa gördükten sonra etkilenmemek elde değil.

Omuz çizgisi daha düşük ve kapı kolu hizasını altından teğet geçiyor. Dolgun tasarımlı çamurluklar ile de M2 modeline benzerlikler sunuyor. Otomobilin arka tarafını göremesekte muhtemelen güncellikler belirgin seviyede yapılmıştır.

BMW 2 Serisi’nin önden çekişli bir otomobil olma ihtimali vardı. Bu algıyı yıkmak için BMW geçen yıl “Drift Makinesi” diyerek bu durumu açıklığa kavuşturdu. Coupe versiyon hariç tüm 2 Serilerinin önden çekişli bir platformda oluşturulması bekleniyor. BMW geliştirme şefi Klaus Fröhlich gelecek BMW 2 Serisinin yeteri kadar güce sahip olması için çok çalıştıklarını ve arkadan itişli olacağını müjdesini resmi olarak açıkladı.

Kaynak için tıklayın

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu