Netflix’in ‘Hızlı ve Öfkeli’ animasyon dizisi geliyor

Fast and Furious serisi gün geçtikçe büyürken, Netflix de kendi ‘Hızlı ve Öfkeli’ animasyon serisinin ilk fragman videosunu yayınladı.

Fast and Furious: Spy Racers olarak adlandırılan dizi, Dreamworks tarafından yapılacak. Yayınlanan fragmanda, bir çift otomobilin ABD’de (muhtemelen Los Angeles) bir nehir yatağında yarıştığını görüyoruz. Öne çıkan araçların ise tıpkı GTA oyunlarında olduğu gibi gerçek hayattaki araçları hatırlatacak şekilde biçimlendirilmiş uydurma araçlar olacağını söyleyebliriz.

Hızlı ve Öfkeli: Casus Yarışları, filmden alışkın olduğumuz oyuncu kadrosuna sahip olmayacak. Bunun yerine, kahramanımız Dominic Toretto’nun genç kuzeni Tony olacak. Bu sayede Fast and Furious evreni hem animasyon formatında karşımıza çıkacak hem de daha genç bir kitleye hitap edecek. Genç Tony, bir grup arkadaşı ile birlikte seçkin bir yarış organizasyonuna sızmak isteyen hükümet kurumu tarafından görevlendirilmiş. Ancak bu organizasyonun altında otomobil yarışlarından ziyade ‘dünyaya hükmetme’ gibi çok daha büyük bir hedefi olduğu ortaya çıkacak.

Yeni animasyon serisi Tim Hedrick, Bret Haaland, Vin Diesel ve Chris Morgan tarafından ortaya koyulmuş. Netflix, animasyon serisinin bu yıl piyasaya sürüleceğini söylemekten başka henüz net bir tarih vermedi.

Hızlı ve Öfkeli, televizyon dünyasına da adım atarken, serinin ilk yan filmi Fast and Furious: Hobbs & Shaw da yakın zamanda gösterime girecek. Dwayne Johnson Jason Statham’ın başrollerini paylaştığı aksiyon dolu bu film 2 Ağustos tarihinden itibaren sinemalardaki yerini alacak.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu