Need for Speed yeni oyunu Heat’i tanıttı

Need for Speed oyunlarını tüm otomobil tutkunları bilir. Uzun zamandır otomobil yarış oyunları ile büyük bir kitleye ulaşan seri, 2017’de tanıtılan Payback’in ardından Heat adı verilen yeni oyununun fragmanını yayınladı.

İlk fragmanda bahsi geçen “Sabahları çok çalışın, akşamları da büyük risk alın.” ifadesi de aslında oyunu bizlere özetliyor. Tehlikeli sokak yarışlarının yanında bolca polis kovalamacasına da sahne olacak olan Need for Speed Heat’te fragmanda da bu durum ortaya koyulmuş.

GR Supra GT Cup online yarış oyunu başlıyor

Polis kovalamacaları ve sokak yarışları olur da bolca kişiselleştirme seçeneği olmaz olur mu? NFS Underground serisi ile başlayan modifiye ögelerini yeni oyunda da bolca göreceğiz gibi görünüyor. Oyunlarda aracınızı modifiye etmeyi seviyorsanız, bu oyunu da seveceğinizi söyleyebiliriz.

Oyunun standart sürümünü önceden sipariş ederseniz, K.S. Edition Mitsubishi Evolution X’e sahip olacaksınız. Deluxe Edition sipariş ettiğinizde ise buna ek olarak K.S. Edition BMW i8 Coupe, Mercedes C63 AMG Coupe, Corvette Grand Sport modellerine de sahip olabileceksiniz.

NFS Heat, 8 Kasım’dan itibaren XBox One, PS4 ve PC üzerinden satışa sunulacak.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu