Rakiplerini korkutan yeni Defender çok iddialı!

Uzun süredir çalışmalarını sürdürdüğü Land Rover’ın efsane modeli olan Defender’ın en yeni versiyonunu Frankfurt Otomobil Fuarı’nda tanıtıldı. Land Rover markası’nın arazi kabiliyeti olarak en gözde modellerinden biri olan yeni defender dikkatleri üzerine çekmiş durumda.

Defender 90 ve Defender 110 olmak üzere iki farklı gövde tipiyle tercih edilebilecek olan model de Defender 90, 6 kişiye kadar oturma kapasitesi sunabiliyorken, 110’da ise 5+2 oturma düzenine sahip bir iç mekan tercih edilebiliyor.

D7x altyapısı üzerine inşa edilen otomobil 2 litre dizel ve benzinli, 3 litre benzinli mild-hybrid motor seçenekleriyle kullanıcılarına sunulacak. Markanın Slovakya’daki fabrikasında üretilecek olan otomobilin giriş versiyonu 90 4583 mm uzunluğa, 1996 mm genişliğe ve 1974 mm yüksekliğe sahip. Aracın aks mesafesinden bilgi verecek olursak; buradaki değer 2587 mm uzunluğunda.

Yeni Defender, S, SE, HSE, First Edition ve Defender X olmak üzere 5 farklı donanım seçeneğine sahip olacak. Yeni Defender, dört farklı Aksesuar Paketi ile daha önce hiçbir Land Rover modelinde sunulmadığı kadar çok seçenek ile kişiselleştirebilecek. Explorer, Adventure, Country ve Urban paketlerinin her biri Yeni Defender kullanıcılarına kendi dünyalarına en uygun Defender’ı yaratma imkanı tanıyacak. Eşsiz özelliklere sahip First Edition modelleri, üretimin ilk yılı boyunca geçerli olacak.

Geçmişi hatırlatan tasarım

Yeni Defender 110, ikinci sıra koltukların arkasında 1.075 litreye kadar olan ve ikinci sıra katlandığında ise 2.380 litreye kadar genişleyen bir yük alanıyla 5, 6 veya 5 + 2 oturma düzeni sunuyor. Dayanıklı kauçuk kaplı zemin, ömür boyu süren maceraların kirlerini önlemekle beraber kullanıcılarına daha temiz bir ortam sağlıyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu