Yeni Land Rover Defender, James Bond setinde

2020 Land Rover Defender sosyal medyada paylaşılan bir görsel ile ortaya çıktı. Tamamen kamuflajsız şekilde karşımıza çıkan aracın yeni James Bond filminin setinde görüntülendiği iddia edildi.

İlk defa bu kadar net bir şekilde gördüğümüz aracın önceki Defender’dan çok farklı göründüğünü söyleyebiliriz. 2020 Land Rover Defender yeni tasarımı ile daha çok Range Rover modellerine yaklaşmış.

Paylaşılan görselde 2020 Defender’ın ön bölümünde açılı kare farlara ev sahipliği yaptığı görülüyor. Bir dizi küçük yatay ızgara ve hava girişi ile de aracın karakteri desteklenmiş.

Land Rover Defender

Tıpkı önceki modellerde olduğu gibi köşeli hatlara sahip olan aracın küçük yan aynaları da dikkat çekici bir diğer detay. Aracın geniş çamurlukları ve yerden yüksek yapısı off-road karakterini ortaya koyuyor.

Land Rover, yeni Defender’ın dünya çapında yapılan testlerinden birçok kamuflajlı fotoğrafını paylaşmıştı. Ancak Frankfurt Otomobil Fuarı’nda tanıtılacak olan modeli hiç bu kadar net görme fırsatı yakalayamamıştık.

Yeni Defender’ın görselleri dışında 90, 110 ve 130 karoserleriyle paylaşılacağını da daha önce öğrenmiştik. Orta büyüklükteki 110 piyasaya çıkan ilk Defender olacak. Motor seçenekleri arasında 200 ve 240 beygir güç üreten 2.0 litrelik benzinli ünitelerin yanı sıra 300 beygirlik 6 silindirli 3.0 litre dizel de yer alıyor. İlerleyen dönemde ise 300 beygir güç üretebilen 2.0 litrelik ve 400 beygirlik 6 silindirli 3.0 litrelik benzinli motorların seçenekler arasında olması bekleniyor. Bunların yanı sıra 404 beygir güç üretebilen hibrit bir ünite de daha sonra motor gamına eklenecek.

https://www.instagram.com/p/B1pMHeuHwD0/

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu