Rolls-Royce Cullinan özel bir davetle tanıtıldı

Yeni Rolls-Royce Cullinan, İstanbul’daki İngiltere konsolosluğunda gerçekleştirilen özel bir davetle tanıtıldı. Seçkin davetlilerin yoğun ilgisiyle karşılanan Rolls-Royce’ın ilk SUV’u şimdiye kadar keşfedilmiş en büyük elmasın adını taşıyor. Yeni Rolls-Royce Cullinan’ın tanıtımının ardından İngiltere İstanbul Başkonsolosu Judith Slater ise davetlilere çok özel bir konuşma yaptı.

İngiliz Başkonsolosu Sayın Judith Slater, bu özel gecede şunları söyledi: “Rolls-Royce, Royal Motors ile birlikte Türkiye pazarında beklentilerin çok üzerinde bir başarı elde etti. Her gelen yeni modelle gençleşen Rolls-Royce, ilk SUV’u Cullinan ile birlikte sadece şehir hayatında konfor ve lüks arayanlara değil, macera tutkunlarını da kendine çekiyor.” diyerek sözlerini tamamladı.

Rolls-Royce Cullinan lüks, konfor ve ergonomiyi bir araya getiriyor. Cullinan, Rolls-Royce’un ilk yüksek gövdeli, her türlü engeli aşabilen, her rotasyona ulaşabilecek, eşsiz arazi otomobilidir. Dünyanın her yerinde yapılan düzinelerce yol testine göre bu otomobil, engebeli araziyi güvenle geçebiliyor ve çevikliğiyle de yüksek performans sergiliyor.

Rolls-Royce’un ünlü ‘Magic Carpet Ride’i(Uçan Halı Sürüşü);Cullinan’ının sofistike ayarlanabilir havalı süspansiyonuyla bütün arazi koşullarında deneyimlenebilmektedir. Aynı zamanda Cullinan, SUV segmentinde ilk “üç kutu özellikli” otomobildir. Otomobil içindeki opsiyonel bölme duvarı; yolcular için bagaj bölmesinden ayrılmış ayrı bir ortam yaratır. Gerçek bir Rolls-Royce olan Cullinan, sahiplerinin çok çeşitli yaşam tarzlarına özel olarak geliştirilmiştir.

Yeni 6,75 litrelik çift turbolu V12 motor dört çeker sistemiyle birlikte 563 HP/ 420 kW güç ve 850 Nm tork üretiyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu