2020 Volkswagen Caddy, yüzünü göstermeye başladı

Volkswagen, yeni nesil Caddy hakkında ilk ipuçlarını paylaşmaya başladı. Hem ticari hem de binek versiyonları olacak olan 2020 Volkswagen Caddy, Şubat ayında görücüye çıkacak.

Her zaman olduğu gibi abartılı ve gerçek olmaktan uzak olan resmi görseller, yeni Golf modelinde olduğu gibi daha ince bir ızgarayı işaret ediyor. Açılı LED farlara ev sahipliği yapan prototip modelde sportif hava girişlerine ve krom detaylara sahip ön tampona yer verilmiş.

Ancak aracın çekilen casus fotoğraflarında üretim modelinin bu kadar sportif olmayacağı net bir şekilde görülüyor. 2020 Volkswagen Caddy, Alman bir otomobil üreticisinden beklendiği üzere son derece muhafazakar ve makul bir tasarımla karşımıza çıkacaktır.

Arka tarafa göz attığımızda ise LED bir şeritle kısmen çerçevelenen camı görüyoruz. İnce formlu LED stop lambalarının kullanıldığı eskizde, sade bir tampona yer verilmiş. Büyük jantların daha üst donanım seviyelerde sunulacağını düşünüyoruz. Ticari modellerde çift kayar kapının opsiyonel olması bekleniyor.

Gövdenin altında ise 2020 Volkswagen Caddy’nin birden fazla dingil mesafesi sunmasına olanak sağlayan çok yönlü MQB platformu yer alıyor. Motor gamı da sekizinci nesil Golf ile paylaşılması muhtemel olan çeşitli dizel ve benzinli ünitelerden oluşacaktır. Doğal gazla çalışan CNG motorlu bir versiyonun yanı sıra hibrit bir güç ünitesinin seçenekler arasında olmasını bekliyoruz.

Paylaşılan eskizlerde oldukça şık görünen ticari model, bakalım bu sportifliğin ve şık görünümünün ne kadarını üretim bandına taşıyabilecek?

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu