Makyajlı Hyundai i30 çok daha sportif olacak

Hyundai, Cenevre Otomobil Fuarı’nda yeni i20‘nin yanı sıra makyajlı i30 modelini de ortaya çıkaracak.

Şirket, N Line donanım seviyesine sahip iki farklı görsel paylaştı. Paylaşılan eskizlerde yer alan abartı detayları bir kenara bıraktığımızda dahi, yenilenen modelin çok daha sportif bir yüze sahip olacağını söyleyebiliriz.

Aracın ön bölümünde sportif versiyon olan N’den alınmış gibi duran kaslı bir ön tampon ile karşılaşıyoruz. Geniş hava girişleri agresif görünüme destek olurken, V şekilli LED gündüz farları da oldukça şık görünüyor. Makyajlı Hyundai i30, giriş seviyesinde nasıl görünecek şimdiden merak etmeye başladık.

Makyajlı Hyundai i30

Otomobil üreticisinin yaptığı açıklamada, ‘bu güncellemeler 2021 Hyundai i30’a daha geniş bir görünüm ve daha güçlü bir duruş sağlıyor’ ifadelerine yer verildi. Şimdilik makyajlı model için paylaşılan resmi görseller bunlar, ancak önümüzdeki haftalarda markanın daha fazla görsel paylaşmasını umuyoruz.

Yakın zamanda paylaşılmasını beklediğimiz teaser görsellerinde yeni arka tamponu, stop lambalarını ve çeşitli büyüklüklerdeki jantların ortaya konmasını bekliyoruz. Hyundai, yenilenen i30’un ayrıca yeni bir dijital gösterge paneline ve daha büyük bir 10,25 inç ekranın yanı sıra gelişmiş bir iç tasarıma sahip olacağını açıkladı.

2021 Hyundai i30’da sportif N Line donanım seviyesi ilk defa hatchback, wagon ve fastback gövde tiplerinde kullanılacak.

Güç aktarma organı güncellemeleri hakkında henüz resmi bir açıklama yok, ancak Hyundai mevcut motorları CO2 emisyonlarını yarı hibrit sistemler kullanarak azaltma yoluna gidebilir.

Ülkemizde satışı durdurulmuş olan Hyundai i30’un diğer pazarlardaki satışının makyaj ile birlikte artması bekleniyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu