Makyajlı 2021 Volkswagen Tiguan görüntülendi

Yapılan kış testlerinin ardından makyaj operasyonuna hazırlanan 2021 Volkswagen Tiguan görüntülendi. Cochespias adlı Instagram kullanıcısının paylaştığı görseller, aracı kamuflajsız şekilde ortaya koyuyor.

Aracın nerede görüntülendiğini tam olarak bilmiyoruz ancak Avrupa’da bir yerlerde resmi fotoğraf çekimleri sırasında olduğunu tahmin ediyoruz. Wolfsburg plakasına sahip olan SUV modelin arka tarafında ise selefini ve 5 kapılı Golf MK1’i görüyoruz.

2021 Volkswagen Tiguan’ın ön bölümü yakın zamanda tanıtılan Golf ile benzerlik taşıyor. Aracın farlarının çamurluklara doğru uzanması ve LED gündüz farları bizlere Golf Mk8’i hatırlatıyor. Bunun dışında aracın genel olarak makyajdan önceki hatlarını koruduğunu söyleyebiliriz.

https://www.instagram.com/p/B8cATLyJD8r/?utm_source=ig_embed

Ön hava girişleri etrafında kullanılan krom şeritler ve farlarla iç içe geçen yapı da Volkswagen’in yeni tasarım felsefesini ortaya koyuyor. Aracın pencereleri etrafında ve tavan raylarında da krom detaylar göze çarpıyor. SUV modelin arka bölümünde ise ön bölüme nazaran daha az değişiklik bekliyoruz.

Görüntülenen model elbette Tiguan’ın giriş donanım seviyesini yansıtmıyor. Bunu araçta kullanılan krom detaylar ve büyük jantlardan anlayabiliyoruz. Aracın giriş seviyesi versiyonunu görmek için biraz daha bekleyeceğiz gibi görünüyor.

2021 Volkswagen Tiguan, Volkswagen Golf’te de sunulan çeşitli benzinli ve dizel motorlarla sunulacak. Geleneksel içten yanmalı motorların yanı sıra aracın hibrit seçeneğine de sahip olmasını bekliyoruz. Yeni 2021 Volkswagen Tiguan, önümüzdeki ay düzenlenecek olan Cenevre Otomobil Fuarı’nda görücüye çıkacak.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu