Sosyal izolasyon için birebir: Bruder EXP-6 GT

Dünyanın büyük bir kısmını etkisi altına alan koronavirüs salgını nedeniyle benzeri görülmemiş zamanlardan geçiyoruz. Bu gibi zamanlarda bir karavan tabi ki kimsenin önceliği değil ancak Bruder EXP-6 GT ile süreliğine bu krizden uzaklaşmanıza yardımcı olabiliriz diye düşündük.

Bruder EXP-6 GT, Avustralyalı bir şirket olan The Outback tarafından her türlü yol koşulunun üzerinden gelebilmesi için tasarlanmış. Eğer çekici aracınız da belli yeteneklere sahipse, EXP-6 GT ile istediğiniz yerde kamp yapmanız oldukça mümkün.

650 mm’lik yerden yüksekliği ile de bunu kanıtlayan EXP-6 GT, ayrıca çok bağlantılı havalı süspansiyona da sahip. Bağımsız olarak ayarlanabilen bu süspansiyon oldukça derin çukurlardan geçmenize izin veriyor. Su geçirmez bir yapıya sahip olan EXP-6 GT’nin bir diğer özelliği ise yüzebiliyor olması.

Tüm bunların yanı sıra, EXP-6 GT’de işler zorlaştığında kullanılmak üzere vinç ve çelik halata da yer verilmiş. Piyasada birçok off-road karavan olabilir ancak, EXP-6 GT, boyutları ile gerçekten fark yaratıyor. Bu tür zorlu yolları seven karavanlar genelde oldukça küçük bir yapıya sahiplerdir ancak EXP-6 GT, 6.7 metrelik boyu ile bir karavandan beklenen hemen herşeyi karşılayabiliyor.

Ana yatak odasında yükselen bir çatıya sahip olan Bruder EXP-6 GT, aynı zamanda yatak olabilen iki kanepeyi de içerisinde barındırıyor. Hem içeriden hem de dışarıdan kullanılabilen bir mutfağa ev sahipliği yapan araç, küçük bir çamaşır makinesi, güneş panelleri, 170 litrelik su tankı, 225 Ah’lık lityum batarya ve bunun gibi birçok özelliği de kullanıcısına sunabiliyor.

Tabi ki bunca özellik ucuza gelmiyor. Bu özel karavanın fiyatı 100.000 Dolar’dan başlıyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu