Volkswagen’den sanal Cenevre Otomobil Fuarı

Birçok marka Cenevre Otomobil Fuarı’nın iptal olmasının ardından yeni modellerini internet ortamında tanıtmıştı. Volkswagen ise çok daha farklı bir yol izleyerek sanal bir Cenevre Otomobil Fuarı oluşturmuş.

Evet, 2020 Cenevre Otomobil Fuarı’nın VW marka standı olan Virtual Motor Show‘a hoş geldiniz. Bugünden itibaren, evinizin veya ofisinizin rahatlığında Volkswagen standını ziyaret edebileceksiniz. Koronavirüs salgınından önceki plana uygun olarak tasarlanan Sanal Cenevre otomobil Fuarı, 17 Nisan’a kadar ziyaretçilere açık olacak.

Bu sanal fuar, ziyaretçilerin stantta gezinmesine, her açıdan arabaları incelemesine, hatta renk ve jant konfigürasyonlarını değiştirmesine olanak tanıyan etkileşimli bir dijital deneyim sunuyor. Kullanıcılar, standın rehberli bir turuna katılabildikleri gibi kendileri de stantta özgürce dolaşabilecekler.

Sanal fuarları hakkında konuşan Volkswagen marka Satış, Pazarlama ve Satış Sonrası Yönetim Kurulu Üyesi Jürgen Stackmann, ”Cenevre Otomobil Fuarı’nın iptaline rağmen pazarlama ekibimizin standımızı tüm ziyaretçilere sunmayı başardığı için mutluyum.” diye konuştu.

Stackmann sözlerine, ”Bu şovun sunumunda ve ürün vurgularımızda, ekibimizin detaylara gösterdiği ilgiyi görebilirler. Bu da bir kez daha özel durumların özel çözümler gerektirdiğini gösteriyor” diyerek devam etti. Yönetici ayrıca Volkswagen’in “araçların gerçek sunumuna” ek olarak sanal gösteri ziyaretleri ile gelecekte daha da fazla insana ulaşabileceğini de ifadelerine ekledi.

Sanal Motor Show’u mümkün kılmak için, Cenevre için planlanan tüm araçlar ve stand 360 derecelik bir deneyim için dijital olarak işlenmiş.

Şovda kontrol edebileceğiniz otomobiller arasında VW ID.3, yepyeni Golf GTI, GTD ve GTE, Golf Mk8 ailesinin geri kalanı, Touareg R plug-in hibrit, T-Roc R, T-Roc Cabriolet ve çok daha fazlası yer alıyor. Ayrıca yeni Volkswagen Caddy ve Concept ID. Space Vission da yine sergilenen araçlar arasında.

Evet şimdi sizleri sanal fuar ile başbaşa bırakıyoruz, hem de etrafınızda sizleri rahatsız eden kimsecikler olmadan.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu