3 günlük Ford Mustang GT pert oldu

Deneyimsizlik, gençlik coşkusu ve arkadan itişli bir araç bir araya gelince oldukça kötü sonuçlar meydana gelebileceğini tahmin edersiniz. Bu Ford Mustang GT sahibi de bunu ilk elden öğrenmiş gibi görünüyor.

Birçok hikayenin başkahramanı olan genç ve deneyimsiz Ford Mustang sürücüleri drift yeteneklerini (!) sergilerken maalesef bu tür kazalara sık sık tanık oluyoruz.

Bu haberimizde yer alan 2019 Ford Mustang GT ise kazanın gerçekleşmesinden sadece 3 gün önce teslim alınmış. Başarısız bir drift girişiminin ardından ise araç ve sürücüsü kendisini derenin içerisinde bulmuş.

Kaza Kanada’da genç sürücülerin genelde bir araya geldikleri alışveriş merkezinin otoparkında gerçekleşmiş. 460 beygir güç üreten 5.0 litrelik V8 motora ev sahipliği yapan yeşil Ford Mustang GT’si ile gösteri yapmak isteyen gencin son durağı ise yakındaki dere olmuş.

Kazaya tanık olan biri ”şov yapmaya çalışan şoförün genç ve deneyimsiz olduğunu” belirtti. Yağmurda drift yapmaya çalışan genç sürücü için ”Kontrolü kaybetti ve kaza yaptı. Çok yeni bir arabaydı, 3 gün önce satın alınmıştı.” ifadeleri kullanıldı. Kazada kimsenin yaralanmamış olması ise tek iyi haber.

Yeşil Ford Mustang GT’ye dönecek olursak; otomobil hiç iyi görünmüyor, gövde ve mekanik olarak zarar gören aracın, su hasarı da aldığını görüyoruz. Büyük ihtimal bu otomobilin hayatı hurdalıkta son bulacak.

Lütfen sürüş sırasında riskli hareketlerden sakınalım, özellikle de bu tür güçlü otomobiller kullanırken.

https://www.facebook.com/100002553155631/videos/pcb.3000098293418580/3000097110085365/

İlgili Makaleler

Bir Yorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu