2021 Subaru BRZ yüzünü göstermeye başladı

Subaru, 2021 BRZ için teaser kampanyasına devam ediyor. Yeni modelin 18 Kasım’da görücüye çıkarılacağı da açıklandı.

Yeni spor otomobilin tanıtım tarihinin açıklanması ile birlikte BRZ’nin ön bölümünün bir kısmı da paylaşıldı. Paylaşılan görsel oldukça sınırlı bir bölümü ortaya koyuyor olsa da aracın LED gündüz farlarına sahip yeni aydınlatma grubu gözler önüne serilmiş. Bunun yanı sıra çıkıntılı bir kaputa sahip olacak olan aracın hava girişlerinin çevresinde ise siyah renkli detaylar göze çarpıyor.

Bunların dışında fazla bir şey söylemek oldukça zor ancak daha önce çekilen casus görseller aracın ön bölümünde geniş bir ön ızgaraya ve dikey hava girişlerini ortaya koymuştu. Toyota GT86 ile kardeş olmaya devam edecek olan 2021 Subaru BRZ ayrıca eğimli bir ön cama ve yükselen bir bel çizgisine ev sahipliği yapacak.

2021 Subaru BRZ

Arka bölümde ise entegre bir spoyler ile birlikte daha zarif bir tasarım bekliyoruz. Bunun yanı sıra çift egzoz çıkışına sahip olan aracın stop lambaları ile birbirine ince bir şeritle bağlanmış.

Aracın teknik verileri hakkında ise henüz net bir bilgi bulunmuyor. Gelen iddialara göre aracın kaputunun altında 220 beygir güç ve 240 Nm tork üretebilen 2.4 litrelik motor yatacak. Ancak bu iddialar gerçeklikten uzak görünüyor. Hali hazırda 2.0 litrelik motorundan 200 beygirden fazla güç elde eden araç için bu oldukça kısıtlı bir iyileştirme olacaktır.

Daha önce olduğu gibi yeni modelin hem manuel hem de otomatik şanzımanla sunulmasını bekliyoruz. 6 ileri manuel şanzımanın görevine devam etmesi planlanırken 7 ileri otomatik vites kutusunun seçenekler arasında olması beklenir.

Henüz 2021 Subaru BRZ hakkında cevaplanması gereken birçok soru bulunuyor. Ancak sürüşü eğlenceli hafif yapılı ve güçlü bir otomobille karşı karşıya olduğumuzu biliyoruz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu