2022 Toyota GT86 böyle görünebilir

2022 Toyota GT86 ve Subaru BRZ’nin kamuflajlı görsellerinin çekilmesinin ardından tasarımcılar da çalışmaya başladı. İlk çekilen casus fotoğraflara göre araçların nasıl görüneceği konusunda ilk fikirler de ortaya çıktı.

Tasarım olarak hali hazırda yeni ve modern görünen her iki modelin de tasarımcılar açısından nasıl ele alınacağı soru işaretiydi. Prototiplerde kullanılan ince kamuflaj malzemesi, serbest tasarımcılara bir fikir verirken, ortaya da bu çalışmalar çıktı.

Son casus fotoğraflarını ilham kaynağı olarak kullanan GR 86 Forum sayfasındaki bir kullanıcı, yeni Toyota GR86’nın nasıl görüneceğine dair çizimler paylaştı. Bu aşamada yeni otomobilin gerçekten nasıl görüneceğini bilmek imkansız olsa da, ortaya çıkan çalışmalar gördüğümüz prototiplere oldukça benzer görünüyor.

Aracın ön bölümüne göz attığımızda geniş ızgaraya yeni fren soğutma kanallarının eşlik ettiğini görüyoruz. Ön farların ise dikkat çekici mevcut modellerdeki türevlerinin akise daha olgun bir yapıya kavuştuğunu söylemek yanlış olmaz. Aracın çizgilerinin de genel olarak Supra‘ya göre daha yumuşak olduğunu belirtelim.

Bu çalışmalarda GT86’ya yan marşpiyellerinin yanı sıra şişkin ön ve arka çamurluklar ile daha agresif bir görünüm kazandırılmış. Üretim modelinde bu kdar şişkin çamurluklarla karşılaşmayabiliriz. Arka bölüm için ise tasarımcılar henüz bir çalışmada bulunmamış gibi görünüyor.

İlerleyen günlerde çekilen yeni fotoğraflar ile birlikte 2022 Toyota GT86 ve Subaru BRZ hakkında daha fazla bilgiye sahip olmayı umuyoruz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu