L’Oréal Men Expert erkeklerin beğenisini kazanıyor

Cildi iyice temizlemek, arındırmak ve ferahlık hissini daha uzun süreye yaymak için kişiye özel cilt bakımı oldukça önem taşıyor. Bu amaçla L’Oréal Paris, bakım alanındaki uzmanlığını, erkeklere özel olarak geliştirilmiş Men Expert ürünleri ile beğeniye sunuyor.

Deodorant ve duş jeli ürünleri erkek bakımının değişmez parçaları arasında yer alıyor. L’Oréal Men Expert, erkek kişisel bakımında farklı ihtiyaç ve beklentilere cevap veriyor. Men Expert portföyünde bu ihtiyaçlar için özel olarak geliştilmiş deodorant, duş jeli ve cilt bakım ürünleri yer alıyor.

Uzun süreli etkin koruma ve yüksek performans

Uzun süre kalıcı etkili L’Oréal Paris Men Expert sprey ve roll-on deodorant serisinde yer alan her bir ürün, erkeklere özel geliştirilmiş formülleri ile farklı ihtiyaçlara cevap veriyor. Black Mineral, ıslaklık karşıtı etkisiyle kullanım anında ve sonrasında kuruluk hissi sağlıyor. Carbon Protect, 5’i 1 arada özelliği ile koku, ıslaklık,sarı leke ve beyaz ize karşı savaşırken hızlı kuruma sağlayarak 48 saat etkili yüksek performans sunuyor. Shirt Protect, kıyafet üzerinde oluşabilecek sarı leke ve beyaz ize karşı savaşıyor ve etkili koruma sağlıyor. Cool Power, 48 saat boyunca koruma etkisi ile uzun süreli ferahlık yaratıyor. Termal koruma etkili Thermic Resist, yüksek sıcaklığa karşı dayanıklı etkisiyle yoğun spor esnasında ve sonrasında dahi etkisini korumaya devam ederken yüksek korumalı Invincible ise 96 saate varan uzun etkili koruma ve ferah bir koku sağlıyor.

Duş jelleri çok amaçlı kullanılabiliyor

Özenle geliştirilmiş kokuları ile Men Expert duş jelleri saç, yüz ve vücut bakımını tek bir üründe sunuyor. Duş jeli serisinde; salisilik asit ile zenginleştirilmiş Black Mineral Arındırıcı Duş Jeli, 5’i 1 arada özelliğiyle karbon içeren Total Clean Komple Etkili Duş Jeli, güne enerjik başlangıç için geliştirilen Hydra Energetic Enerji Veren Duş Jeli ve -4 °C buz ferahlığı hissi veren Cool Power Ferahlatıcı Jeli bulunuyor.

Günlük ihtiyaçlara yönelik cilt bakım ürünleri

L’Oréal Men Expert’in farklı ihtiyaçlara cevap veren cilt bakım ürünleri, erkek cildini nemlendirmek, temizlemek ve rahatlatmak için tasarlandı. Kömür içeren formülü ile Pure Charcoal Yüz Yıkama Jeli, ciltteki leke, siyah nokta, pürüz ve izlerle savaşarak arındırıcı etki sağlıyor. Guarana ve C vitamini*** ile zenginleştirilmiş Hydra Energetic Yüz Temizleme Jeli, güne başlarken temiz ve enerjik hissettiriyor. Vitaminler ve kafein içeren formülü ile Hydra Energetic After Shave Splash, tıraş sonrası oluşabilecek yanma hissine ve gerginliğe karşı savaşır, cildi yatıştırır ve buz ferahlığında nane kokusu ile beraber cildi ferahlatır

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu