Yeni nesil 2024 Ford Mustang görüntülendi!

Bu hafta sonu gerçekleşen Woodward Dream Cruise’un katılımcıları, Ford’un 2024 yeni nesil Mustang ‘inin kamufle edilmiş bir versiyonunu gösteriye getirdiği için özel bir Detroit sürpriziyle karşılandı. Ford Kuzey Amerika’nın ürün iletişim direktörü Mike Levine’in sosyal medyada paylaştığı fotoğraflarda, yeni otomobil efsanevi modelin önceki nesillerini temsil etmek üzere seçilen altı Mustang’in önünde poz veriyor. Halka açık yollarda bir test aracı görmenin yadsınamaz bir çekiciliği olsa da, Ford , yeni nesil Mustang’in ilk kez kamuoyu önüne çıkmasıyla kullanıcıları fazla bekletmedi ve onu daha önce gördüğümüz bu kamuflajla kapladı.

S650 Ford Mustang modelin ruhunu taşıyor mu?

Bu test arabası çok az şey ortaya çıkarsa da, daha fazla bilgi için önceki sızıntılara dönebiliriz. Buna dayanarak, kod adı verilen S650 Mustang’in dışı için mevcut modelden büyük bir sapma olmayacak gibi duruyor. Yeni modelin ön yüzünün sızdırılan fotoğrafları, daha düz tasarım hatlarına ve üç elemanlı ön tasarıma ve daha dar farlara sahip bir modeli gösteriyor . Bununla birlikte, ızgaradan ışıkların yerleştirilmesine ve yarış atı amblemine kadar genel etki oldukça tanıdık.

Bu arada, casus fotoğrafları , yeni modelin dairesel bir hız göstergesi ve takometre ile dijital bir gösterge paneli alacağını ortaya çıkardı . Yepyeni bir bilgi-eğlence sistemi oradan hava çıkışlarının üzerindeki düz bir gösterge panosu ve hacim, modlar arası geçiş ve performans ayarları için bir dizi fiziksel düğme gözüküyor. Yine, iç mekan S650 için yeniden düzenlenecek ve yeni olacak olsa da, yine de birçok tanıdık unsur olacak. Örneğin vites kolu, S550 Mustang kullanan kişiler için sürpriz olmayacaktır.

Yeni nesil Mustang’e neyin güç vereceğini henüz bilmiyoruz, ancak hibrit ve V8 seçeneklerinin mevcut olacağı görülüyor. Spesifikasyonlar hafif olmasına rağmen, otomobil üreticisi daha önce “Mustang Hybrid’in tamamen V8 benzeri performansı daha düşük torkla sunmakla ilgili olacağını” söylemişti. Bunun ne anlama geldiğini tam olarak 14 Eylül’de, yaklaşan model Detroit Otomobil Fuarı’nın bir parçası olarak dünyaya tanıtıldığında öğreneceğiz. Ve bu, otomobilin Woodward Bulvarı’nda son görülüşü olmayacak, çünkü ünlü Detroit caddesinde gerçekleşecek olan “The Stampede” adlı bir etkinlikte ortaya çıkacak.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu