1950ler’in koleksiyonundan Tissot Heritage Visodate Quartz

1950ler’in koleksiyonundan ilham alan nostaljik kadranı, orijinal Tissot logosu, modern bilezik alternatifleri, zarif indeksleri, tarih göstergesi ve göze çarpan yeni özelliği quartz makinesi ile Tissot Heritage Visodate Quartz; duygusal klasizmin ve tutkunun stil sahibi bir kombinasyonunu sembolize ediyor.

1950ler’in koleksiyonundan ilham alarak tasarlanan Tissot Heritage Visodate Quartz; stil sahibi bir kombinasyonu sembolize ediyor.

1950’ler; aerodinamik kadranı, net ve açısal çizgileri, tarih göstergesi ve özgün tasarımıyla Tissot Heritage Visodate’i tasarladı. Tissot Heritage Visodate Quartz önceki kuşaklardan ilham alırken, günümüzün gösterişli bilezik ve kubbemsi kasa detaylarını tasarıma dahil ederek özgünlüğünü korudu. Tissot Heritage Visodate Quartz, günlük yaşamdan ofis stiline kadar gereken tüm nitelikleri bünyesinde barındırıyor. Retro ve modernitenin bir araya gelerek oluşturduğu model; bize yaşamda her zaman keşfedilecek yeni bir deneyimin saklı olduğunu hatırlatmanın ise bir yolu. 

Özellikler

İsviçre yapımı ETA quartz makine

Çizilmeye karşı dayanıklı safir kristal cam

3 bar basınca kadar su geçirmezlik (30 m / 100 feet)

316L paslanmaz çelik hasır bilezik veya deri kayış

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu