Academia Erkek, İlkbahar/Yaz koleksiyonu ile karşınızda

Academia Erkek, İlkbahar/Yaz 2019 koleksiyonunda 90’ların umursamaz cool tavrını sokak giyiminin sarkastik diliyle yorumlamış.

Koleksiyonda mekanikleşmiş tropikal grafiklerin yer aldığı sürrealist tasarımların yanı sıra kırmızı, mavi ve sarı renklerin birlikte kullanıldığı nostaljik batik ürünler de dikkat çekiyor

Ünlü ilüstratör Hiroshi Nagai’nin çizimlerinden ilham alan koleksiyonda, dinamik grafikler arasına sızan ironik anlatımlar; çizgi roman, yanan kornet ve pikselleşmiş kaplan gibi esprili desenler; yaka altlarına gizlenmiş sloganlar ve astarlara uygulanan dikkat çekici renk blok ve desenleri yeni anlatımın süprizleri olarak karşımıza çıkıyor.

Koleksiyonda mekanikleşmiş tropikal grafiklerin yer aldığı sürrealist tasarımların yanı sıra kırmızı, mavi ve sarı renklerin birlikte kullanıldığı nostaljik batik ürünler de dikkat çekiyor.

Karşıt zevklerin uyumunun vurgulandığı koleksiyonda, klasik pinstripe kumaşların aktif giyimden esinlenen modern formlarda kullanılması, bu sarkastik anlatımın manifestosu niteliğinde.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu