2020 BMW X6’nın ilk görselleri ortaya çıktı

2020 BMW X6 ortaya çıkmaya başladı. Coupe formlu SUV modelin bazı fotoğrafları internete sızdırıldı.

Autoblog.nl tarafından yayınlanan görüntüler, modelin daha büyük hava girişlerine sahip daha agresif bir ön tampon ile donatıldığını ortaya koyuyor. SUV model ayrıca daha ince farlara ve daha geniş böbrek ızgaralara ev sahipliği yapacak.

Arka tarafa doğru ilerlediğimizde ise karakteristik ön kaputu görüyoruz. Ön çamurlukta aracın sportif karakterini yansıtan hava girişine yer verilmiş. Eğimli tavan çizgisini koruyan modelin çamurlukları ise daha belirgin hale getirilmiş.

Asıl büyük değişiklik ise arka kısımda meydana gelmiş. BMW 8 Serisi‘nden hatırladığımız ince formlu stop lambalara yer verilen modele agresif bir arka tampon monte edilmiş. Difüzör ile tamamlanan sportif arka tamponun yanı sıra bagaj kapağına entegre spoyler de oldukça şık duruyor.

İç mekan görselleri henüz ortaya çıkmadı ancak, kokpitte büyük oranda X5 modelinden esintiler görmeyi bekliyoruz. Bunun sonucu olarak 12.3 inç boyutundaki dijital gösterge paneline ek olarak 12.3 inçlik dokunmatik bilgi-eğlence ekranı da araçtaki yerini alacaktır.

2020 bmw x6

Teknolojik olarak da önemli adımlar atması beklenen 2020 BMW X6, dur-kalk özelliğine sahip Aktif Hız Sabitleyici, Şerit Takip Asistanı ve Otomatik Şerit Değiştirme Asistanı da dahil olmak üzere çeşitli sürüş destek sistemlerine ev sahipliği yapacak.

Motor seçeneklerinin de X5’ten alınmasını bekliyoruz. 340 beygir güç ve 447 Nm tork üretebilen 3.0 litrelik turbo beslemeli sıralı 6 silindirli motor da seçenekler arasında olacaktır. Sekiz ileri otomatik şanzımanın ve dört tekerlekten çekiş sisteminin ise standart olarak sunulacağını düşünüyoruz.

Daha fazla güç isteyenler için X6 xDrive50i de seçenekler arasında olacaktır. X5 modelinde 462 beygir güç ve 649 Nm tork üretebilen bu versiyon 4.4 litrelik çift turbo beslemeli V8 motora ev sahipliği yapıyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu