2020 BMW M3 siz misiniz acaba?

Casus fotoğrafçılar, 2020 BMW M3 modelini birçok kez fotoğrafladılar, ancak performanslı araç montaj hattında beklenmedik bir şekilde kamuflajsız şekilde yakalanmış gibi görünüyor.

Bu görsel bugün erken saatlerde Facebook’ta yayınlandı ve yakında tanıtılacak olan M3’ün arka bölümü olduğu iddia edildi.

Gördüğünüz gibi siyah renkli agresif yan eteklere sahip olan araçtaki siyah tema arka bölümde de devam ediyor. Sportif bir akra difüzöre yer verilen aracın dörtlü egzoz çıkışı da bu görünümü destekliyor. Bagaj üzerindeki karbon fiber çıta da daha önce çekilen casus fotoğrafları destekler nitelikte.

Bunların yanı sıra şişkin arka çamurlukların yer aldığı aracın koyu renkli alaşım jantları da sportif görünüme katkıda bulunmuş. Ortaya çıkan görsel üzerinden 2020 BMW M3 hakkında daha fazla birşey söylemek ise oldukça güç.

2020 BMW M3

Bavyeralı üretici, yeni performanslı araçları hakkında fazla bilgi vermekten kaçınıyor ancak BMW M Patronu Markus Flasch, M3’de X3 M ve X4 M modellerinde de kullanılan 3.0 litrelik 6 silindirli motora yer verileceğini doğrulamıştı. Standart olarak 480 beygir güç üretecek olan BMW M3, Competition versiyonunda ise 510 beygirlik güce kavuşacak.

Flasch bunların yanı sıra BMW M5’tekine çok benzeyen dört tekerlekten çekiş sisteminin M3’te de yer alacağını açıkladı. Bu açıklamadan anladığımız kadarıyla, kullanıcılar istedikleri takdirde aracın dört tekerlekten çekiş sistemini kapatıp arkadan çekişin tadını çıkarabilecekler.

Gelen söylentilere göre ayrıca arkadan çekişli ve altı vitesli manuel şanzımanlı “Saf” bir versiyon da seçenekler arasında olacak. Bu iddialar henüz doğrulanmadı ancak Flasch’ın ağzından çıkan ”Arkadan çekişli otomobiller de üreteceğiz, daha saf ve manuel şanzımanları olanları da.” ifadesi, bu iddiaların çok daha sesli söylenmesine neden oldu.

Ortaya çıkan görselin gerçek olup olmadığını ve BMW’nin ‘Saf’ bir M3 planlayıp planlamadığını hep beraber bekleyip göreceğiz.

https://www.facebook.com/evolveautomotive/photos/rpp.6687363459/10156842507638460/?type=3&theater

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu