2021 Audi Q5 Sportback kamuflajsız yakalandı

Çin’de ortaya çıkan görüntüler 2021 Audi Q5 Sportback modelini ortaya koydu. Marka logosu ve stop lambaları dışında hiçbir kamuflaja yer verilmeyen modelin Q3 Sportback’e ok benzediğini söylemek yanlış olmaz.

Çinli Autohome tarafından paylaşılan fotoğraflar coupe formlu SUV modelin standart Q5‘ten oldukça farklı bir tasarıma sahip olduğunu gözler önüne seriyor. Ön bölümde standart Q5’ten ziyade Q3 Sportback‘e benzeyen yeni modelin arka bölümünde de benzer bir yol izlenmiş. Krom çerçeveli siyah bir ön ızgaraya yer verilen yeni Q5 Sportback’in hava giriş çerçevelerinde de gümüş renkli detaylar görüyoruz.

2021 Audi Q5 Sportback

Sportback takısından da anlaşılacağı gibi Audi Q5 Sportback’in eğimli bir tavan çizgisi bulunuyor. Arka tarafta da stop lambalarının bantlarla kaplandığını görüyoruz. Bu bantların varlığı da stop lambalarının Q5’ten farklı olacağının bir kanıtı niteliğinde.

2021 Audi Q5 Sportback, 365 beygir güce sahip 2.0 litrelik bir motora sahip şarj edilebilir hibrit güç ünitesine sahip 55 TFSI e quattro modeli de dahil olmak üzere standart modelle aynı güç aktarma organı seçeneklerinin birçoğuna sahip olacak. Buna ek olarak, 352 beygir güç sunan bir Audi SQ5 Sportback de oldukça muhtemel görünüyor. RS Q5 Sportback’in ise şimdilik planlarda olmadığını söyleyebiliriz.

2021 Audi SQ5 Sportback’in iç mekanında ise büyük bir değişiklik beklemiyoruz. Aracın eğimli tavan çizgisi dolayısıyla arka koltuk baş mesafesinin ve bagaj hacminin azalacağını söylemek yanlış olmaz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu