24 araçlık Hızlı ve Öfkeli koleksiyonu

Kanadalı bir otomobil sever dünyadaki en etkiletici Hızlı ve Öfkeli otomobil koleksiyonuna sahip olabilir.

Dominic Toretto’nun Dodge Charger’ı da tabi ki koleksiyonda baş köşedeki yerini almış.

Roads Untravelled adlı youtube kanalının paylaştığı videoda Jorge isimli otomobil severin Hızlı ve Öfkeli film serisinin en ünlü otomobillerinden bazılarını görüyoruz.

24 araçlık bu koleksiyonda Hızlı ve Öfkeli 4 filminden hatırladığımız Paul Walker’ın kullandığı mavi Nissan Skyline R34 GT-R dahil olmak üzere birçok özel otomobil bulunuyor. 2. filmde kullanılan gümüş renkli R34 de koleksiyondaki yerini alırken, Paul Walker’ın oynadığı son filmde yer alan mavi R35 de unutulmamış. Dominic Toretto’nun Dodge Charger’ı da tabi ki koleksiyonda baş köşedeki yerini almış.

Filmlerde kullanılan efsane otomobiller

İlk filmde Paul Walker tarafından kullanılan ünlü turuncu Toyota Supra gözümüze çarparken, yine ilk filmden hatırladığımız beyaz Volkswagen Jetta bile otomobil severin koleksiyonundaki yerini almış. Tokyo Drift filminde görüp aşık olduğumuz Han’ın turuncu renkli Mazda RX-7 Veilside Fortune modeli de yine koleksiyonun önemli parçaları arasında. Yapılan söyleşi sırasında konuşan koleksiyon sahibi Jorge, bazı replikaları satın aldığını belirtirken kalan araçları ise tamamen kendisi modifiye etmiş. Araçların çoğunun Japonya’da ithal edildiğinin de altını çizelim.

Filmlerde şimdiye kadar kullanılan birçok dikkat çekici otomobilin yanı sıra pandemi nedeniyle ertelenen 9. filmde karşımıza çıkacak olan 2020 Toyota Supra’nın da es geçilmediğini görüyoruz. 9. filmde bu Supra bilindiği gibi geri dönüş yapan Han tarafından kullanılacak.

Halihazırda oldukça etkileyici bir koleksiyona sahip olan Jorge, bu koleksiyona yedi veya sekiz adet daha araç ekleneceğini belirtti. Bu araçlar arasında ikinci filmden hatırladığımız Suki’nin pembe Honda S2000’i de dahil.

Bakalım bu koleksiyon daha ne kadar büyüyecek? Son halini gerçekten merak ediyoruz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu